De ce sa alegi muntele toamna aceasta?

3
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De ce sa alegi muntele toamna aceasta? Pentru ca natura insasi e rasplata, datorita spectacolului cu care isi rasfata admiratorii, datorita degradeurilor multicolore ce o face plina de viata si fermecatoare. Pentru linistea suverana peste paduri si rauri, peste creste si vai, pentru masivele muntoase care devin oaze de liniste si relax.

Si ce iti poti dori mai mult decat sa te cazezi la o pensiune pitoreasca, vecina cu muntii pe care sa-i poti admira de pe terasa propriei camere, inconjurata de verdeata si de o panorama deosebita asupra zonei? Daca visezi la o vacanta relaxanta la munte, Pensiunea Enothera este locul perfect de agrement din Dambovita.

Situata la poalele muntilor, intr-o zona pitoreasca, Enothera are o pozitie privilegiata, fiind locul ideal pentru vacante reusite. Cadrul natural deosebit ofere conditii excelente de cazare si de petrecere a timpului liber. Enothera e pensiunea care te face sa te intorci la bucuriile copilariei, cu amintirile plimbarilor nesfarsite pe dealuri ori cu muscatul unui mar parfumat cules direct din gradina.

O binemeritata relaxare langa semineul din interiorul pensiunii, statul in jurul focului pana ce gratarul e gata sau asteptarea celor mai bune bucate in foisorul din gradina te rupe de stresul cotidian si te linisteste, apropiindu-te de valorile cu adevarat importante. Copiii pot profita si ei din plin de spatiul generos din preajma pensiunii, de locurile de joaca amenajate in interiorul curtii si de aerul ozonat al padurilor din apropiere. Totodata, poti imbina utilul cu placutul, folosind sala de mese sau zona de relaxare, impreuna cu dotarile pensiunii, pentru intalnirile cu colegii de munca.

Si cum dupa o masa copioasa plimbarea e ebligatorie, o excursie in zona de munte cu aer curat si vegetatie din belsug, la centrul ecvestru ‘’La Copaci’’ din apropierea pensiunii, situat in Comuna Malul cu Flori, in peisajul splendid al toamnei, merita tot efortul. Nu ai nevoie de multe ore de pregatire pentru a merge cu caii centrului de echitatie, iar cunostintele de baza se invata din mers. Poti admira natura si te poti bucura de experienta unica pe care o traiesti. Vei urca si cobori vai, si vei merge prin livezi de meri care te vor cuceri inca de la prima vedere.

Toamna in drumetii este splendida. Gandeste-te doar la cum se infatiseaza padurile ce impanzesc colinele, pana la limita arealului guvernat de conifere. Gandeste-te la farmecul primelor aparitii de galben pe frunze, urmand ca mai tarziu sa se asterne toate sub picioare, acoperind orice poteca intr-un covor multicolor de aramiu, brun si galben. In aceste momente esti doar tu si natura, cu muntii acoperiti de paduri interminabile, cu vantul care iti mangaie pielea si soarele bland al toamnei ce iti dezmiarda corpul cu caldura sa placuta.

E un castig cand cauti sa te refugiezi in natura. Vei constata cum dintr-o data masivele muntoase devin oaze de liniste, iar toamna te rasplateste cu o minunata aventura, demna de depanat in cadrul rustic, placut si relaxant al pensiunii Enothera.  Si daca vrei sa inchei ziua asa cum se cuvine, iti oferim o binemeritata relaxare la piscina acoperita din curte, intr-o atmosfera intima si calda. Accesul este gratuit si sunt bine-veniti inclusiv copiii de orice varsta. Dincolo de faptul ca te va ajuta sa te relaxezi mental, o sesiune la piscina te ajuta sa uiti de grijile de zi cu zi, te umple de energie, te binedispune si iti imbunatateste somnul. Si cum camerele rustice specifice pensiunii ofera un confort sporit prin aspect, culoare si miros, ele te vor pregati pentru un somn odihnitor si relaxant.

enothera@yahoo.com