Petrece-ti vacanta in siguranta alaturi de cei dragi

5
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In ciuda unor vremuri exceptionale, care ne impun distantarea sociala si respectarea unor masuri igienice, iti poti continua planurile de vacanta. Daca ti-e dor de o calatorie, dar totusi vrei sa pastrezi si distantarea sociala si sa nu uiti de siguranta, inchirierea unei pensiuni la munte te poate ajuta. Aici, timpul petrecut alaturi de cei dragi poate fi unul sigur, iar vacanta, una speciala.

La Pensiunea Enothera, pensiune Dambovita, ai mai mult decat un loc in care sa te cazezi. Aici, gasesti liniste, confort si cele mai bune conditii pentru o vacanta de poveste. La noi, vei descoperi spatii generoase si o atmosfera calda care te rasfata inca din prima clipa in care ne vei pasi pragul. Fiind oaspetele nostru, te poti bucura de o vacanta in siguranta, datorita noilor proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatii comune, precum si de multa liniste si relaxare, departe de aglomeratie.

Amenajata intr-un stil rustic, intr-o perfecta armonie cu natura, pensiunea va ofera momente sigure de relaxare, intr-un mediu linistit, in inima naturii, departe de zgomotul citadin si agitatie. Pe langa garantia unei vacante in siguranta alaturi de cei dragi, o astfel de vacanta iti da sansa de a fi cu tine, de a te cunoaste, de a te bucura pe deplin de clipele de liniste si de reculegere, deschizandu-ti in fata noi oportunitati.

Poti avea parte de o vacanta speciala si in locuri retrase, in care doar natura iti vorbeste. Enothera este o destinatie de vacanta ideala pentru toate varstele, pentru vacantele petrecute in familie, alaturi de copii, pentru iubitorii de natura si locuri pitoresti. Este locul in care nu te vei plictisi nicio clipa si vei avea parte de momente minunate alaturi de cei dragi, bucurandu-te in orice moment de distractie si relaxare deopotriva. Indiferent ca iti doresti un sejur linistit sau unul plin de adrenalina, Pensiunea Enothera ti-l poate oferi.

Daca esti pasionat/a de drumurile in natura si cauti o doza de adrenalina, poti explora trasee ecvestre sau poti face un tur cu bicicleta prin natura (mountain bike), pentru a-ti reincarca bateriile, pentru a explora zone superbe si vizita obiective turistice importante, in deplina siguranta. Fiecare loc este unic si are o poveste diferita. Pe langa calarie si mountain bike, exista si alte activitati prin care iti poti petrece vacanta in siguranta, alaturi de cei dragi: poti face trekking, poti merge la o partida de pescuit  in raurile limpezi de munte, poti juca tenis si poti face inot in piscina acoperita din interiorul pensiunii.

Te poti rasfata cu bucate alese, preparate la unul din gratarele amenajate in curte, si servite in foisorul rustic, alaturi de cei dragi. Poti petrece clipe de neuitat in compania celor mai importante persoane din viata ta, in cele mai pitoresti locuri din tara, si fara bani cheltuiti pe vacante in strainatate. Exista multe lucruri de facut si motive sa iti vizitezi tara si sa stai departe de zonele aglomerate. Cu Enothera, poti avea o vacanta minunata, fara a cheltui mai mult decat ti-ai propus. Bucura-te de momentele petrecute alaturi de cei dragi, ai grija si ramai in siguranta!

enothera@yahoo.com