Plimbari in natura cu ATV ul? Da, se poate la noi

Enothera ofera spre inchiriere ATV de ultima generatie, cu care veti putea accelera prin natura, in drumetii montane unde veti experimenta cea mai buna metoda de relaxare, garantat! Suntem siguri ca nimic nu egaleaza o plimbare cu ATV-ul intr-o zona montana superba. Cu atat mai mult cu cat puteti imbina, intr-un singur vehicul, siguranta unei masini pe patru roti, cat si senzatia de libertate pe care v-o ofera o motocicleta.

In plus, aveti posibilitatea de a ajunge in locuri in care nu ati putea ajunge vreodata cu masina. Sunt zone de care va veti indragosti la prima vedere, unde tihna, frumusetea, puritatea aerului si desisul padurilor sunt, clar, elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Si asta, pentru ca pensiunea Enothera este inconjurata de peisaje montane care asteapta sa fie descoperite.

Plimbarile in natura cu ATV-ul reprezinta activitatea ideala in orice sezon. Peisajele montane extraodinare, aerul curat si drumetiile pe care le puteti face in aceasta zona au puterea de a va relaxa si de a va oferi tot ce aveti nevoie pentru a fi cu adevarat fericiti in vacanta. Daca doriti sa descoperiti zona intr-un mod placut, inchiriati un ATV si puteti ajunge in locuri mai greu accesibile, cu peisaje de neuitat.

Inchiriere ATV la Enothera!

Daca vrei sa va plimbati prin Valeni si sa descoperiti trasee turistice complimentate de locuri frumoase in apropierea pensiunii, atunci, cel mai bun mod este sa inchiriati un ATV. Exista locuri cu peisaje deosebite si multe zone unde puteti face plimbari, drumetii montane sau, pur si simplu, sa petreceti timpul liber in natura.

ATV-urile se inchiriaza doar in grup, sub indrumarea unui ghid experimentat, care va va insoti pe intreg parcursul calatoriei si care se va asigura ca totul merge conform planului. Inainte de plecare, aveti parte de instructaj referitor la modul de manevrare si conducere a ATV-ului, inchiriat, de altfel, doar persoanelor care detin permis de conducere categoria B.

Plusul de adrenalina, aventura si distractia sunt garantate. ATV-urile de ultima generatie, supermanevrabile, sunt usor de folosit, oferind senzatii tari oricarui iubitor de adrenalina. Usor de pilotat, robuste si compatabile cu o gama variata de accesorii, acestea pot fi adaptate cu usurinta la orice tip de teren, altitudine sau vreme, oferind o experienta, poate, unica.

Si ce ati spune daca momentele memorabile din plimbarile in natura cu ATV-ul ar fi completate cu cele mai relaxante bai la Enothera – pensiune cu ciubar? Clipele relaxante va pot aduce o baie placuta in ciubarul instalat in cadrul pensiunii, disponibil fara extracost, avand in fata ochilor panorama montana in toata splendoarea ei. Ciubarul cu apa fierbinte contribuie din plin la relaxare, purificarea si revigorarea organismului, stimuland sistemul imunitar, imbunatatind circulatia sangvina, eliminand stresul cotidian.