Camere disponibile

6


Camere duble disponibile

Camera 1

Mobilierul realizat din lemn are aspect brut, nefinisat sau patinat, fiind bazat pe tonuri naturale. Interioarele rustice, definite printr-un stil care nu imbatraneste niciodata, sunt confortabile si primitoare, pastrand vie legatura cu natura. In camerele rustice reusiti sa scapati de agitatia de zi cu zi, timpul se scurge mai incet, iar linistea si calmul va ajuta sa va relaxati.

Camera 2

Camerele decorate cu mobilier din lemn si pereti acoperiti de lambriuri din lemn va fac sa va simtiti cu adevarat acasa in aceasta locuinta rustica. Chiar daca apreciati casele moderne, stilul rustic este un tip de amenajare care se potriveste foarte bine cu o casa in care visati sa va simtiti ca acasa.

Camera 3

Lemnul este materialul de baza din camerele noastre. De la peretii acoperiti cu lambriuri de lemn, pana la podele si soba traditionala din teracota – toate confera acel aer familiar si primitor, absolut irezistibil pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa isi pastreze autenticitatea intr-o lume aflata in permanenta schimbare.

Camera 4

In zona de living, la parter, se gaseste un semineu din teracota si o sala de mese incapatoare, cu scaune in stil rustic, care vin sa completeze atmosfera primitoare a casei. Dusumeaua din lemn si teracota masiva, precum si grinzile din lemn de pe tavan, alaturi de decoratiunile florale in culori naturale si blande dau nastere unei zone de living confortabila, practica si placuta vizual.

Camera 5

Bucataria in stil rustic, situate la parterul casei, este si ea complet utilata. Aici, pe langa o atmosfera calda si relaxanta, nu veti renunta la confortul si avantajele aduse de tehnologia moderna din bucataria rustica a Casei Enothera. Considerata printre cele mai confortabile si primitoare camere din casa, si totodata, o imbinare intre clasic si modern, bucataria este insotita de dulapuri practice, caracterizate prin culori calde si lemn consistent. Pe langa scopul bine definit, bucataria in stil rustic a fost creeata ca un spatiu in care viata casnica sa se desfasoara cat mai placut.

Camera 6

Dormitoarele cu aerul invechit al finisajelor, piesele de mobilier si decoratiunile specifice stilului rustic transforma aceste camere in spatii pline de caldura si confort. Destinate somnului si odihnei, ele rezoneaza perfect cu decoratiunile si finisajele rustice. Prin culorile si texturile lor, dormitoarele imbie la relaxare si destindere. Pentru a-l asocia cu stilul rustic, am introdus lemnul in placarea pardoselii sub forma unei dusumele din lemn masiv, precum si in finisarea peretilor, in decorul tavanului (dormitoare amenajate la mansarda), ca de altfel, sub forma pieselor de mobilier.