6 camere disponibile
Camera 1
Mobilierul realizat din lemn are aspect brut, nefinisat sau patinat, fiind bazat pe tonuri naturale. Interioarele rustice, definite printr-un stil care nu imbatraneste niciodata, sunt confortabile si primitoare, pastrand vie legatura cu natura. In camerele rustice reusiti sa scapati de agitatia de zi cu zi, timpul se scurge mai incet, iar linistea si calmul va ajuta sa va relaxati.
poza camera pensiunea enothera
Camera 2

Camerele decorate cu mobilier din lemn si pereti acoperiti de lambriuri din lemn va fac sa va simtiti cu adevarat acasa in aceasta locuinta rustica. Chiar daca apreciati casele moderne, stilul rustic este un tip de amenajare care se potriveste foarte bine cu o casa in care visati sa va simtiti ca acasa.

Camera 3
Lemnul este materialul de baza din camerele noastre. De la peretii acoperiti cu lambriuri de lemn, pana la podele si soba traditionala din teracota – toate confera acel aer familiar si primitor, absolut irezistibil pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa isi pastreze autenticitatea intr-o lume aflata in permanenta schimbare.
poza camera pensiunea enothera

Camera 4

Chiar daca apreciati casele moderne, stilul rustic este un tip de amenajare care se potriveste foarte bine cu o casa in care visati sa va simtiti ca acasa.

poza camera pensiunea enothera

Camera 5

De la peretii acoperiti cu lambriuri de lemn, pana la podele si soba traditionala din teracota – toate confera acel aer familiar si primitor, absolut irezistibil pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa isi pastreze autenticitatea intr-o lume aflata in permanenta schimbare.

poza camera pensiunea enothera
Camera 6

Prin culorile si texturile lor, dormitoarele imbie la relaxare si destindere. Pentru a-l asocia cu stilul rustic, am introdus lemnul in placarea pardoselii sub forma unei dusumele din lemn masiv, precum si in finisarea peretilor, in decorul tavanului (dormitoare amenajate la mansarda), ca de altfel, sub forma pieselor de mobilier.

poza camera pensiunea enothera

Zona de living

In zona de living, la parter, se gaseste un semineu din teracota si o sala de mese incapatoare, cu scaune in stil rustic, care vin sa completeze atmosfera primitoare a casei. Dusumeaua din lemn si teracota masiva, precum si grinzile din lemn de pe tavan, alaturi de decoratiunile florale in culori naturale si blande dau nastere unei zone de living confortabila, practica si placuta vizual.

Bucataria

Bucataria in stil rustic, situate la parterul casei, este si ea complet utilata. Aici, pe langa o atmosfera calda si relaxanta, nu veti renunta la confortul si avantajele aduse de tehnologia moderna din bucataria rustica a Casei Enothera. Considerata printre cele mai confortabile si primitoare camere din casa, si totodata, o imbinare intre clasic si modern, bucataria este insotita de dulapuri practice, caracterizate prin culori calde si lemn consistent. Pe langa scopul bine definit, bucataria in stil rustic a fost creeata ca un spatiu in care viata casnica sa se desfasoara cat mai placut.
Calendar Rezervari
Calendarul se încarcă...
Powered by Booking Calendar
- Disponibil
 
- Rezervat

enothera@yahoo.com