Galerie

Unitatea Enothera, situata la poalele Carpatilor Meridionali, la 41 km de orasul Targoviste si 28 km de Campulung, inconjurata de padure, este refugiul ideal, departe de agitatie si ferit de trafic stradal. Pe langa cele 6 camere duble, amenajate in stil rustic, cu bai proprii, dotate cu televiziune prin cablu si WI – FI gratuit, Enothera mai dispune si de o livada impresionanta, intinsa de-a lungul Vaii Dambovitei.

Ne propunem sa fim pentru dumneavoastra acel refugiu departe de agitatia urbana, o oaza de liniste, de armonie si pace, intr-un decor feeric. Va propunem sa petreceti timp de calitate intr-o locatie rustica, binecuvantata de natura, utilata si dotata cu cele mai bune conditii. Instantaneele foto surprinse de noi ilustreaza un tablou de ansamblu, o mica parte din ceea ce noua ne place sa il numim un adevarat ‘’Paradis Verde’’. Insa fotografiile nu pot reda aerul curat si linistea, susurul paraului sau concertul pasarilor, cu solfegiile lor multisonore ce se revarsa la un mod spectaculos peste intreaga zona.

La noi, linistea si tihna sunt o prioritate. Pe langa confortul oferite de munti, si natura, in general, pe langa aerul curat si nepoluat, si lipsa totala a traficului, va puteti incarca bateriile cu o plimbare pe aleile betonate sau naturale din gradina casei. Tot aici, gasiti terasa cu balansoar, foisorul, piscina acoperita, un gratar din zidarie de piatra, mese si scaune din lemn amplasate in diverse puncte din livada. Toate acestea, situate intr-o zona mirifica, pentru ca intreaga dumneavoastra experienta de aici sa fie una deosebita.

Situata intr-un peisaj magnific de munte, la poalele Carpatilor, dar si foarte aproape de principalele puncte turistice ale localitatii, Casa Enothera reprezinta alegerea ideala pentru un refugiu in natura. Terenul generos permite copiilor sa se poata juca in liniste, in timp ce adultii se pot destinde in curtea cu multa verdeata, pomi si flori, amenajata cu foisor, masute, scaune si bancute, leagane si o piscina incapatoare, functionala indiferent de anotimp.