Avantajele Ciubarului din cadrul pensiunii Enothera

ciubar enothera

Tot mai multi dintre noi cautam linistea si relaxarea din inima naturii, locuri izolate, departe de zgomotele din orase. Pensiunea Enothera, situata intr-o zona retrasa, linistita, la poalele muntilor, este ideala pentru a va face sa uitati chiar si pentru cateva zile de tumultul zilelor cotidiene, oferindu-va o experienta de neuitat.

Am construit-o cu scopul de a deveni oaza dumneavoastra de liniste, locul de refugiu in inima naturii, ori de cate ori simtiti nevoia unei infuzii de liniste, relaxare, aer curat, optimism si buna dispozitie. Am amplasat-o intr-o locatie de exceptie, inconjurata de pomi fructiferi, paduri verzi interminabile si ape limpezi de munte care sporesc farmecul imprejurimilor. Designul pensiunii tine cont de specificul zonei, armonizand cu peisajul, intreaga curte intregind un tablou in care natura este in prim plan.

Pe langa spectacolul naturii, puteti face drumetii, inchiria ATV-uri si vizita locuri inedite, sculptate natural, intr-un mod unic. Apoi, intorsi la cazare, va puteti relaxa in ciubarul de lemn traditional, care inlocuieste cu succes piscina noastra din incinta pensiunii, in sezonul rece. Va invitam cu drag si va provocam  inclusiv in zilele cu turturi la casa si covor alb de omat sa incercati o scufundare completa in apa, sub cerul inundat de fulgi. Va garantam momente feerice, poate si unice, care merita traita macar o data in viata!

Special destinat utilizarii bailor in aer liber, chiar si la temperaturi foarte scazute, ciubarul din lemn va deveni o atractie mai ales pe timp de iarna. Soba face ca apa sa ajunga la temperatura dorita prin schimbul direct de caldura, intr-un timp relativ scurt, scutindu-va de neplacerea de a iesi uzi in frigul sau gerul de afara. Astfel, va puteti aseza linistiti si va puteti indeplini sedintele de SPA asa cum v-ati imaginat.

Copiii se pot si ei bucura de baile benefice in ciubarul cu apa fierbinte sau se pot juca in locul generos cu iarba, pe care il punem la dispozitie chiar si pentru cele mai energice sufletele. Distractia este ca si asigurata, iar aventura in gradina generoasa, cu aer curat de munte, promite cele mai palpitante, creative si atractive explorari din lumea copilariei.

In plus, ciubarul din cadrul pensiunii noastre este mult mai igienic si sigur decat cel de la centrele dumneavoastra favorite de intretinere corporala. De asemenea, va puteti seta temperatura dupa preferinte, fara a tine cont si de ceilalti clienti. Cu toate ca odata cu venirea sezonului rece, piscina exterioara nu mai reprezinta o optiune la indemana pentru relaxare, asta nu inseamna ca nu exista alte variante la care puteti opta pentru destinderea in aer liber.

O baie in ciubarul din lemn imbunatateste in mod considerabil calitatea somnului, ca de altfel, circulatia sangelui, intareste sistemul imunitar si scade frecventa migrenelor. Poate unul dintre avantajele cele mai evidente care ne vin in minte tuturor atunci cand vorbim de ciubar este cel legat de relaxare. Apa calda detensioneaza muschii si intregul corp, atenueaza durerile de spate, amelioreaza durerile reumatice, provoaca scaderea in greutate, stimuland activitatea inimii si rinichilor.

Bazinul din lemn cu apa fierbinte, integrat in incinta pensiunii Enothera, va poate duce echilibrul si linistea pe tot parcursul anului: in zilele friguroase de iarna, in zilele reci si ploioase de toamna sau in zilele toride de vara. Beneficiile refugiului nostru linistitor le puteti experiemnta in orice anotimp, admirand, in acelasi timp, mirificul peisaj montan, si lasand in urma ritmul frenetic al vietii moderne care va face sa uitati ca va puteti bucura si regasi prin lucruri simple, care aduc valoare vietii.